Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης

NEWS_31_07_2019Εθιμοτυπική αλλά ουσιαστική συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας(ΠΟΕΤΝ) και της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης (ΟΕΠΕΘ) με τον νέο Υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου πραγματοποιήθηκε σήμερα ως συνέχεια των συναντήσεων των Ομοσπονδιών με φορείς της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος.

Μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε ότι το ΥΜΑΘ μπορεί να συμβάλει θετικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Βορείου Ελλάδος αρκεί βέβαια να αναβαθμιστεί και να ενισχυθεί ο ρόλος του στην διακυβέρνηση του Κράτους καθώς επίσης να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν χωροταξικά, όπως το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η Διεθνής Έκθεση κ.ο.κ.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι κ.κ. Ιωάννης Μανδρίνος Πρόεδρος ΟΕΠΕΘ-ΠΟΕΤΝ, Μπανταλή Αντάρ Γεν. Γραμματέας ΠΟΕΤΝ, Νικόλαος Ζούρος Αντιπρόεδρος ΠΟΕΤΝ, Στάθης Πολίτης Β´ Αντιπρόεδρος ΠΟΕΤΝ, Καρδαράς Παναγιώτης Ειδικός Γραμματέας ΠΟΕΤΝ, Δράμαλης Μάριος Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας ΟΕΠΕΘ, Ευάγγελος Μούσα Υπεύθυνος Επιστημονικού Τομέα και Διεθνών Σχέσεων ΟΕΠΕΘ, Στέλλα Σταυρούση Υπεύθυνη Γυναικών ΟΕΠΕΘ, Μαίρη Λαζαρίδου Υπεύθυνη Γυναικών ΠΟΕΤΝ.