Πρόσκληση για συμμετοχή στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA»

Σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας, η οποία εκφράζει και εκπροσωπεί όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό και την Ναυτιλία, θα συμμετέχει στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «PHILOXENIA», που πραγματοποιείται από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO με τη λειτουργία δικού της χώρου (Περίπτερο 15, Stand 40).

Ο Τουρισμός και η Ναυτιλία, όπως όλοι γνωρίζουμε, αποτελούν την βαριά βιομηχανία για τη Χώρα μας και ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας μας.

Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε τις καλές μας υπηρεσίες, ώστε να βελτιωθεί το Τουριστικό μας προϊόν και να γίνει η Χώρα μας πόλος έλξης τουριστικού ρεύματος.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ακόμη, ότι ο Τουρισμός συνεισφέρει άμεσα και έμμεσα με 23,4% στη συνολική εθνική απασχόληση.

Επίσης, σύμφωνα με έρευνα που έχει διενεργηθεί, τα ελληνικά ξενοδοχεία συνεισφέρουν στον τουρισμό έσοδα που θα ξεπεράσουν φέτος τα 17 δις ευρώ και που αντιστοιχεί στο 52,5% των εθνικών τουριστικών εσόδων.

Όμως, η ισχυρή αυτή δυναμική του Τουρισμού μας,  των Ξενοδοχείων, των Τουριστικών μας Γραφείων, της Ναυτιλίας και όλων των συναφών επαγγελμάτων που ασχολούνται με τον Τουρισμό θα πρέπει να συνδυαστεί με την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, που υστερεί αυτή τη στιγμή έναντι άλλων ανταγωνιστριών Χωρών.

Τούτο, δε, θα συμβεί με τη τροποποίηση όλων των φορολογικών και λοιπών βαρών που αντιμετωπίζουν οι Τουριστικές μας επιχειρήσεις και τα Ξενοδοχεία.

Προς το σκοπό της βελτίωσης του Τουριστικού και Ναυτιλιακού προϊόντος και τη βελτίωση της Τουριστικής και Ναυτιλιακής ζωής της Θεσσαλονίκης,  της Βόρειας Ελλάδας και της Χώρας μας γενικότερα, η Ομοσπονδία μας αποφάσισε, όπως προείπαμε, να συμμετάσχει στην πολύ σημαντική αυτή έκθεση με δικό της χώρο.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον χώρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας και να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις για τη βελτίωση του Ελληνικού Τουρισμού, ώστε να γίνει η Χώρα μας πόλος έλξης μεγαλύτερου τουριστικού ρεύματος.

Σας περιμένουμε στο Περίπτερο 15, stand 40.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

  • Παρασκευή 10/11/2017: 10:00-20:00 Μόνο για εμπορικούς επισκέπτες
  • Σάββατο 11/11/2017: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό
  • Κυριακή 12/11/2017: 10:00-20:00 Για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό